Herbály Attila, cégtulajdonos, matematikus, oktatáskutató

 "Minőségi oktatás, magánintézményben.

 Ahogyan a tömegoktatás képes szétzilálni a tanulók elméjét, sokszor lelki világát is, úgy a megfelelő magánintézmény "összerak", gyógyít, új életet ad. 

 Röviden: 25 év, negyed évszázad kutatásira alapozok. A meseterséges intelligencia - mellyel ma is szenvednek még kicsit a tudósok - túl könnyű volt, így az "élő - félő" emberi gondolatok lettek számomra egyre inkább fontosabbak.

 A gyerekek és felnőttek matematikai problémáit elsősorban a hibás iskolai képzések okozzák. Olyan rendszereket tanítanak tömegképzés során a gyerekeknek, melyek részben használhatatlanok. (Van aki "pont érti", de a többség: egyáltalán nem!)

  A probléma nem a gyerekekkel van, csak rossz az alaprendszer a legtöbb tanuló számára!

  Minden egyes gyerek és felnőtt agyműködésére képes vagyok olyan új matematikai alaprendszert - látásmódot - kidolgozni, és megtanítani, amely tökéletesen illeszkedik saját elméjére! 

  Az első "zéró input" mesterséges intelligenciát - 2020 körül tervezik piacra dobni - , amit ismertem, azt szerény személyem írta. Aztán a sikerek ellenére is felhagytam a mesterséges agyak kutatásával, mert az élő emberi agy alapvetéseinek felismerése sokkal nagyobb kihívást jelentett számomra. 

 Érzelmekkel, féligkész elméletekkel - és még sorolhatnám - minden emberi agy telis tele van. Néha több a káosz, mint a rend. Ezeknek a problémáknak a megoldása igazi csemege volt számomra, így diákjaimnak valódi értéket adok át. Olyan matematikai rendszereket, melyek "csak nekik", de nekik tökéletesen működnek.

 Folyamatosan tanítottam a legproblémásabb gyerekeket is, kerestem a lehetőségeket, így 10 év kutatás kellett ahhoz, hogy a matematika teljes 5000 éves rendszerét, mivel ez szükséges volt a sikerhez, "kikódoljam" . 

 15 év kutatás pedig ahhoz, hogy a tanulók lelki és egyéni problámáinak gátló hatásai ellenére is úgy tudjunk tanulni, ahogyan senki más a világon jelenleg.

 Az egyre másra megjelenő tankönyvekben fel-feltűnnek az alighanem diákjaim füzeteiből másolt (néha karakterről karakterre egyező) jegyzetek. Ez engem nem bosszant, mert megfelelő szaktudás nélkül alapvetően képtelenek alkalmazni a mégoly jogosulatlan szerzők is az egyes esetekben működő, másokban hatástalan matematikai rendszereket. (Nem minden gyerek egyforma. :-) ) Így aztán eredményeiket tekintve az új tankönyvek leginkább csak egy haszontalan massza, véleményem szerint.

 Sokkal figyelemreméltóbb azonban az, hogy a naprakész - magánintézmények által üzemeltetett - angolszász iskolarendszer már az önmagában is fejlettebb számonkérési és tanítási technológiáit is rakétasebességgel változtatja, igazítja a gyermekek gyorsan változó 21. századi agyműködéséhez. A mai tanulók ugyanis már egész más agyszerkezettel, információkkal rendelkeznek, mint a középkorúak. Ha nem ezt kutatnám, valószínűleg nem lennék képben, így azonban egyedülálló látásmóddal és tapasztalattal tudom segíteni a fiatalok dinamikus - és az idősebbek szintén alkalmazkodni képes - fejlődő gondolati struktúráit.

 A mai gyerekek és fiatalok olyan űrt élnek meg az oktatás területén, mely puszta létezésében is károsítja kissé lelküket. Információikhoz villámgyorsan hozzájutnak a világhálóról, de rendszertelen és rendezetlen módon. Agyuk villámgyorsan képes új rendszerekbe foglalni az új "bit"-eket, ezek a rendszerek azonban nem stabilak, hanem ingadoznak.

 Iskolai tanáraik többnyire nem igazán értik őket.

 Így aztán az itt töltött idő nem csak a matematikai igazságok tiszta megértéséről szól, lelki világuk stabilitása helyreáll, önbizalmuk, önmagukba vetett hitük erősödik. 


Itt regisztrálhatsz

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

A regisztrációval elfogadom, hogy Herbály Attila adataimat, mint adatkezelő, visszavonásig tárolja és kezelje. Adataim tárolására és kezelésére vonatkozó visszavonásomat a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen tehetem meg.

Hogyan lettem tanító?

Ahogyan Te kisbaba: én erre születtem. Gyerekkoromban is magyaráztam, és az egész osztályt korrepetáltam - alsó tagozatban nekem ez volt a hobbim.

A matematikai lelki eredetű problémák körét az érettségi utáni - óriási mennyiségű - lelki problámás gyerekekkel végzett munka során fedeztem fel és kezdtem gyógyítani a lelki sebeket a matematika segítségével. Matematikus képzésen a tanáraim is "féltek tőlem", mert pillanatok alatt dolgoztam ki bizonyítási eljárásokat. Kutatásaimban a matematikatanulási problémák felderítésére és megoldások feltalálására fókuszáltam.

Ehhez "ki kellett kódolnom" a teljes matematikai rendszert - az elmúlt 5000 évet, és annak minden szaktudásával. Ma teljes ( egyben saját fejlesztésű ) tananyagokat adok át a gyerekeknek. Minden tanítványomnak olyan matematikai rendszert fejlesztek ki - egyénileg csak neki -, ami a legkönyebb, legmegfelelőbb az Ő számára! Így látva a matematikát minden tökéletesen érthető lesz! A hálás gyerekszemek mindent megérnek! Személyes - ingyenes - konzultációra jelentkezés: +36-70-566-53-49 telefonszámon lehetséges, magyarországi ügyekkel foglalkozó Ügyvezető Asszisztensem fogja fölvenni a telefont!

 Az, amit ki kell fizetni.

  Természetesen: ajándékba adom a törődést és a gondoskodást. 25 év kutatási eredményei azonban fizetősek. Ajándékba adom a jóakaratot, azt, hogy számomra az a fontos, hogy Te sikeres légy! A matematikai szakértelem azonban díjazott. 

  Meg kell fizetni azt, hogy mindenkinek "sajátbejáratú" matematikai rendszert fejlesztek. Az átgondolt ápolása a léleknek, és a sérült önbizalomnak, az az ajándék része. Ajándék, hogy órákon át elemzem és analizálom, hogyan, milyen eljárással tanítsalak Téged, mi lesz a legjobb számodra, ahhoz, hogy sikeres légy. De az idő, amelyben tanulunk, és "élő"-ben korrigálom az agytevékenységet, az fizetős.

  Ajándék, hogy akár egy életen át tartó barátod is lehetek, ha megszereted az igazságot. De a terembérletet ki kell fizetni - ezt tartalmazzák az óradíjaim. Ajándék, hogy megtanulom azt ahogyan Te gondolkodsz, mert csak így tehetlek sikeressé. A matematikai tökéletesség tanítása, amiből egész életedben jól élhetsz, azt ki kell fizetni. 

 Az egyik része ajándék, csak a másik részét ki kell fizetni. 

Kérdéseidet a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen várjuk!