Matematika Korrepetálás


Korrepetálás jelentése: Valamely tananyagból előkészít, tananyagot begyakoroltat, segít a tanulásban.

Mikor hasznos a matematika korrepetálás?


 • Ha közeledik a vizsgaidőszak az egyetmen, fontos, hogy legyen egy jó matek magántanár, aki segít megérteni az anyagot, korrepetál matematikából. Bár sokan úgy gondolják, hogy csak vizsgaidőszak előtt érdemes a matematika korrepetálás, viszont ez nem garancia a sikeres vizsgához, hiszen fontos a tudás folyamatos szinten tartása és bővítése.
 • Ha közeledik a matematiak érettségi. Fontos, hogy már a matek érettségi előtt 1 évvel megkezdjük a felkészülést. Ehhez kereshetünk egy jó matek magántanárt, aki segít felkészülni és korrepetál matematikából. Viszont ha nem kezdjük el idejében a felkészülést akkor S.O.S MATEK KORREPETÁLÁS szükséges, hogy elérjük a kívánt százalékot.
 • Ha 8. osztályos matematika felvételire készülünk, szintén fontos egy profi matematika magántanár, aki nemcsak matematikából korrepetál, hanem felméri a lelki hozzáállást is, hiszen az is döntő erejű.
 • Ha 6. osztályos matek felvételire készül a diák.
 • Ha 4. osztályos felvételire készül a tanuló, hiszen a felvételi felkészülést nem lehet elég korán kezdeni, folyamatos szinten tartásra van szükség.
 • Ha nemcsak tudni szeretnénk a matekot, hanem érteni is. Ez nagyon fontos, hiszen sem matek érettségi, sem matek felvételi, sem matek verseny előtt nem készítenek fel megfelelően a tanárok. Pedig mindhárom kategória meghatározza a diákok életét.
 • Ha időnként szeretnénk frissíteni a tudásunkat matematikából és tanulnánk valami újat egy matematiksutól vagy matek magántanártól.
 • Ha az USA-ba vagy UK- ba vagy egy tetszőleges országban szeretnénk a világ legjobb egyetemére járni. Pl. Harvard, Oxford, MIT, Caltech...Ezekhez GMAT, SAT, IB teszteket kell írni matematikából és angolból. Egy pofi matematikus ( Herbály Attila ) vagy matek magántanár segíthet.
 • Ha angolul szeretnénk tanulni a matematikát. Egy profi matek magántanár legalább 2 nyelven beszél, így a matek órák nyelve pozitívan alakítható.
 • Ha tanulási nehézségekkel küzdesz. A matematika korrepetálás ebben is a segítségedre lehet. Az órán lehet nem jól magyaráznak és azért nem érted, viszont egy igazi matematikus, matek magántanár át tudja adni számodra a tudást akár egy óvodás szinten is.
 • Ha gyermeke diszleksziás. Herbály Attila kutató matematikus, matek magántanár legalább 4-es szintre képes feltornázni egy diszleksziás tanuló jegyeit, úgy, hogy közben a tanuló megszereti és meg is érti a matekot.
 • Ha gyermeke magányos és szeretne társaságban lenni, egy csoportos matematika foglalkozás ebben is segítséget nyújt, ami egyben matematika korrepetálás is.
 • Ha gyermeke szeret versenyezni és szeretne ő lenni az osztályelső matekból.


Ezért jó ha járunk matek korrepetálásra egy profi matek magántanárhoz,még akkor is ha folyamatosan 5-öket kapunk, hiszen az semmit nem jelent. A magolt tudás = 0 tudás.

Persze gyakran előfordul, hogy az iskolában csúfolják azokat, akik matematika korrepetálásra járnak.


Ilyenkor gyakran halljuk:

-"Te matematikából korrepetálásra jársz?!"  

-"Olyan hülye vagy, hogy matematikából korrepetálásra van szükséged?!" 

 "Haha matematika korrepetálásra jársz?!" 

 "Nekem nem kell matematika korrepetálásra járni!" 

 "Megbukott, biztos azért van szüksége matematika korrepetálásra!"

 "Nevetséges, hogy matematika korrepetálás jársz" 

 " De béna vagy, hogy matematika korrepetálásra kell menned!" 

 "Jó, hogy jársz matematika korrepetálásra, legalább nem leszel ennyire bolond!!"... és még folytathatnám.


Pedig pont az ellenkezőjének kellene történnie:

"Tök szuper, hogy jársz matematika korrepetálás!" 

 "Szeretsz járni matematika korrepetálásra?" 

" "Milyen a matek magántanár a matematika korrepetáláson?" 

 " Sokat szoktatok tanulni a matematika korrepetáláson?" 

 " Fejlődtél már a matematika korrepetálás óta?" 

"Jobb jegyeket kapsz mióta jársz matematika korrepetálásra?" 

 " Látod senki nem csúfol, hogy szükséged van matematika korrepetálásra!" 

 "Olyan , hogy teszel azért, hogy fejlődj és kijavítod a hibáidat azzal, hogy elmész matematika korrepetálásra." 

 "Nekem is kérsz időpontot matematika korrepetálásra?"...


Ez lenne az ideális, ám sokszor a többi diák negativitása tartja vissza tanulókat attól, hogy matematika korrepetálásra járjanak, attól függetlenül, hogy van e szükségük vagy sem matematika korrepetálásra. Ezzel pedig át is tértünk a másodlagos szempontra. Ne hagyd, hogy ,mások begolyásolják az életed. Ha szeretnél járni matematika korrepetálásra, mert szükséged van rá vagy csak tanulnál valami újjat, akkor jelentkezz. Mi érted dolgozunk. A matematika korrepetálás jó, a matematika korrepetálás játékos, a matematika korrepetálás örömteli, a matematika korrepetálás segít, a matematika korrepetálás meggyógyít.