en-A jó felvételi kulcsa

25/06/2019

Kulcs = Matematika korrepetálás

A jó felvételi megírásához mindenképpen szükség van matematika korrepetálásra, hiszen az iskolában az órai matematika tanaanyag mellett szinte lehetetlen felkészülni a felvételire.

A matematika korrepetáláson ehhez képest van idő átvenni az adott témakör hiányosságait, javítani a logikai és koncentrációs képességeken valamint új tanulási módszereket elsajátítani.

Persze fontos, hogy olyan magántanárt válasszunk, aki képes megfelelően oktatni gyermekünket, kellően oda figyel rá és ki tudja hozni belőle a legjobb matematika tudást a matematika korrepetálás során.

Miről is szól egy matematika korrepetálás egy átlagos matek magántanárnál?

Elmegy a gyerek az adott matematika magántanárhoz, megcsinálják a házit és ha van idő vesznek egy kis új tananyagot is. Nem tűnik izgalmasnak ugye? És közben még a matekot is utálod, hiába jársz magántanárhoz?!

Nálam nem magolt algoritmusokat tanulsz. A matematika korrepetálás nem erről szól. Sokkal többet foglal magában. A gyerekek szeretnek ide járni, élmény számukra a matematika korrepetálás, úgy érzik mintha minden egyes alkalommal "haza jönnének". Az első óra előtt lehet utálják még a matekot, de egy két órán belül, mikor már világgossá teszem számukra a matematika lényegét, megszeretik. Innentől kezdve pedig játék a tanulás. Közös játék, öröm és szórakozás. De ennek nagy tétje van. A játszva tanulás a leghatékonyabb, viszont nagyon komoly szakértő hozzáállás szükséges ahhoz, hogy valóban maximális mennyiségű használható tudást kapjon a tanuló.

Tehát ha legalább 85%-os felvételit szeretnénk írni, érdemes beruházni egy matematika korrepetálsába.