Herbály Attila, cégtulajdonos, matematikus, oktatáskutató, az egyéni matematika korrepetálás órák vezetője.

 "Kutatásaimban az emberi agy egységeinek és azok matematikai működésének megismerésében értem el eredményeket! A matematika korrepetálás világszínvonalú megvalósítása ezen eredmények alapján zajlik. 

 Véletlen produkálta a helyzetet a matematika korrepetálás terén, hogy a mai nagy igénybevételeknek kitett emberi - és gyermek - elmék korában születtek meg azok az eredményeim, melyekkel a teljes folyamat egészségesen tartható, a teljes emberi agyszerkezet egészséges, tökéletes működése fenntartható, visszaállítható professzionális, egyéni matematika korrepetálás segítségével.

 Így kimagasló eredményeket érhetnek el egyéni matematika korrepetálás órák vételével bármely problémákkal küzdő felnőttek vagy gyerekek. Munkásságommal, a matematikai kutatások, matematika oktatás kutatás, és matematika korrepetálás kutatás terén ezt már bizonyítottam.

 A teljes agyszerkezet átlátása a matematika korrepetálás idején, másodpercnyi pontossággal, szakértői hozzáállást és tapasztalatokat igényelnek, melyekkel 25 év kutatás után rendelkezem, ezeket a kutatói tapasztalatokat mások nem tudják "átvenni". 

 A gondolkodás örömét, a felfedezés izgalmát, a sikeres matematikai teljesítményeket a legnagyobb örömmel tanítom egyni matematika korrepetálás órákon! Azoknak a gyerekeknek is, akiket szüleik szeretnének megmenteni az oktatási rendszerben egyébként elkerülhetetlen kudarcok érzésétől, a matematika korrepetálás segítségével.

 Tanulóim, tanítványaim bármely szintről induljanak is a matematika korrepetálás elején, olyan speciális agyi-matematikai képességeket szereznek a professzionális, kutatói  szintű egyéni matematika korrepetálás órákon, melyekkel szinte megállíthatatlanok lesznek: üzletben, tanulásban és a matekban egyaránt. Ezért a matematika korrepetálás első osztályú pénzügyi befektetés!

Mindehhez teljes logikai nyelvük, érzelmi, pszcihés, és képességbeli felépítésük pontos megismerése szükséges matematika korrepetálás közben és az azt követő analízis folyamán.

A professzionális tudás, kutatói tapasztalatok és a részemről matematika korrepetálás előtt, alatt és után végzett sok-sok munka hozza meg a sikert tanítványaim számára. 

 Csodára tehát nincs szükség, de a professzionális matematikai kutatói eredmények s módszerek, alkalmazva a matematik korrepetálás folyamatában, szinte 100%-os garanciát jelentenek.

Gyerekek számára a matematika korrepetálás egész folyamat sok örömet, felszabadult életérzést és boldogságot jelent a mindennapi sikerek mellett. A matematika korrepetálás során a munkát én végzem. Ezért a gyerekek számára felüdülés az teljes egyéni matematika korrepetálás óra. A megfelelő logikai elemzések után, melyeket minden matematika korrepetálás után elvégzek olyan sebességgel fejlődnek tanítványaim, a matematika korrepetálás hatására, amely korábban elképzelhetetlen lett volna számukra!

A garancia: az évtizedekig tartó kutatások, melyeket sikeresen végeztem, és alkalmazok ma, a matematika korrepetálás órákon egyéni fejlesztő foglalkozásokon.

Várlak téged is, foglalkozásaimon, üdítő és stresszmentes matematika korrepetálásra!"

Elérhetőségeim

Itt regisztrálhatsz

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

A regisztrációval elfogadom, hogy Herbály Attila adataimat, mint adatkezelő, visszavonásig tárolja és kezelje. Adataim tárolására és kezelésére vonatkozó visszavonásomat a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen tehetem meg.

Hogyan lettem tanító?

 Erre születtem, már gyermekkoromban is magyaráztam, az egész osztályt korrepetáltam - alsó tagozatban nekem ez volt a hobbim -, és örömmel hallgattak!

 A matematikai lelki eredetű problémák körét felnőtt fejjel - óriási mennyiségű - problámákkal küzdő gyermekekkel végzett munka során fedeztem fel és kezdtem gyógyítani a lelki sebeket a matematika segítségével. Matematikus képzésen tanáraim picit "féltek tőlem", mert pillanatok alatt dolgoztam ki bizonyítási eljárásokat. Nekem egy tételt kidolgozni annyi mint levest főzni: nem lehet elrontani! Kutatásaimban a matematikatanulási problémák felderítésére és megoldásaira fókuszáltam.

 Ehhez "ki kellett kódolnom" a teljes - 5000 éves - matematikai rendszert és annak minden szaktudását. Ma teljes - egyben saját fejlesztésű - tananyagokat adok át a gyerekeknek. Minden tanítványom számára olyan matematikai rendszert fejlesztek ki - egyénileg csak neki -, ami a legkönyebb, legmegfelelőbb az Ő számára! 

 Így látva a matematikát minden tökéletesen érthető! 

 A hálás gyerekszemek mindent megérnek! Személyesen, az első konzultációra a +36-70-566-53-49 telefonszámon jelentkezhetsz, magyarországi ügyekkel foglalkozó Ügyvezető Asszisztensem fogja fölvenni a telefont!


Többet akarok tudni erről!

 Az, amit ki kell fizetni.

  Természetesen: ajándékba adom a törődést, a gondoskodást. 25 év kutatási eredményei azonban fizetősek. Ajándékba adom a jóakaratot, azt, hogy számomra az a fontos, hogy Te sikeres légy! A matematikai szakértelem díjazott. 

  Meg kell fizetni azt, hogy mindenkinek "sajátbejáratú" matematikai rendszert fejlesztek. Átgondolt ápolása a léleknek, és a sérült önbizalomnak, az ajándék része. Ajándék, hogy órákon át elemzem és analizálom, hogyan, milyen eljárással tanítsalak Téged, mi lesz a legjobb számodra, ahhoz, hogy sikeres légy. De az idő, amelyben tanulunk, és "élő"-ben korrigálom agytevékenységedet, az fizetős.

  Ajándék, hogy akár egy életen át tartó barátod is lehetek, ha megszereted az igazságot. De a terembérlet fizetős - ezeket tartalmazzák az óradíjaim. Ajándék, hogy megtanulom azt ahogyan Te gondolkodsz, mert csak így tehetlek sikeressé. A matematikai és logikai tudás, az a tökéletesség, amelyből egész életedben jól kereshetsz bármely szakmában, ezért ebbe bele kell fektetni az óradíjakat. 

 Az egyik része ajándék, a másik része fizetős. 

Kérdéseidet a herbalyattilaschool@gmail.com e-mail címen várjuk!


Többet akarok tudni erről!